ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μπουνιά σε πολίτη


Συγκεκριμένα  το θύμα ήταν ο πρόεδρος τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, ο οποίος παρευρέθη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, καταθέτοντας ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως....
για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Η παρέμβαση αυτή του αγροτικού συλλόγου, εξαγρίωσε το δήμαρχο, Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής αλλά της περιφέρειας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Απόστολος Γκλέτσος, λοιπόν, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο του αγροτικού συλλόγου, ζητώντας του να φύγει από την αίθουσα, αλλά ανέλαβε ο ίδιος στην απομάκρυνση του από τον χώρο κι έτσι όταν βγήκαν εκτός αίθουσας φέρεται να τον γρονθοκόπησε.
Το περιστατικό καταγγέλλει και καταδικάζει με ανακοίνωσή της τόσο η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο της Στυλίδας, όσο και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Στυλίδας Εχιναίων και Πελαγίας με τους δεύτερους να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως ο Απόστολος Γκλέτσος χειροδίκησε σε βάρος του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου.
ereportaz

Δεν υπάρχουν σχόλια: