ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

ΠΑΝΟΥΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Διαλύονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Δύο βουλευτές ρίχνουν γέφυρες με άλλα κόμματαΟι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απώλειες στο καταποντισμένο δημοσκοπικά κόμμα του Πάνου Καμμένου, δεν θα περιοριστούν μόνο σε αποχωρήσεις πολιτικών στελεχών, αλλά αναμένεται να δούμε ηχηρές αποχωρήσεις από πρώην και νυν βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Τα σενάρια μιλούν ήδη για δύο βουλευτές θα ακολουθήσουν το δρόμο του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδόπουλου, με τον Γιώργο Παπαχρήστο στα ΝΕΑ να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ακούγεται έντονα το όνομα ενός βουλευτή που τώρα εμφανίζεται μεν ταγμένος στο πλευρό του, αλλά εγώ γνωρίζω ότι έχει ρίξει γέφυρες προς τη ΝουΔου για να εξασφαλίσει το μέλλον του την επόμενη ημέρα.

Γέφυρες έχει ρίξει και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλος βουλευτής, οι οποίος επίσης ψάχνεται για να το τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές, μια και όπως λέει εδώ και εκεί «οι ΑΝΕΛ έχουν πεθάνει» (ιατρικά ή πολιτικά έχει κάνει τη γνωμάτευση; Αγνοώ).

Ο Π. Καμμένος έδωσε γη και ύδωρ στον Α. Τσίπρα. Θα το πληρώσει με την στάση του πολιτικά πάντα, όπως και ο Πρωθυπουργός. Το Σκοπιανό έχει διαλύσει κόμματα και πολιτικές καριέρες.

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την ιστορία τους. Αυτό αποδείχθηκε και από τα συλλαλητήρια. Δεν ανέχεται ο πατριώτης τον εμπαιγμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: