ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτή τη χώρα;


Εάν υπάρχει ένας κυβερνητικός που πραγματικά ζει σε άλλο διαπλανητικό σύστημα, αυτός είναι ο (συμπαθής κατά τ΄ άλλα) Αλέκος Φλαμπουράρης… Μας είπε απίθανα πράγματα με κορυφαίο το «τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια θα μπορούμε να αποφασίζουμε οι ίδιοι, αντί να εκτελούμε εντολές»!!!

Εδώ δυο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν. Ή ο Αλέκος Φλαμπουράρης δεν έχει καταλάβει τίποτα για το μέλλον της χώρας, ή λέει εσκεμμένα ανακρίβειες γιατί νομίζει ότι οι πολίτες θα πιστέψουν αυτά τα περίεργα που υποστηρίζει!

Εάν λέει ανακρίβειες για να βοηθήσει την κυβέρνηση και να καλλιεργήσει αισιοδοξία δεν είναι και τόσο κακό. Από τα τόσα ψέματα που είπε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και μετεκλογικά, αυτό αποτελεί πταίσμα μπροστά στα εντελώς… κουφά που μας είχαν υποσχεθεί.

Εάν όμως έχει πεισθεί και ο ίδιος ότι επόμενη μέρα μετά το πρόγραμμα θα είναι μια τελείως διαφορετική σελίδα, στην οποία εμείς θα αποφασίζουμε για τα πάντα, τότε πραγματικά η κατάστασή του είναι… ανησυχητική!

Στην Ελλάδα του 2018, με εκποιημένο σχεδόν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας, με ξένες διοικήσεις και μετόχους στις Ελληνικές τράπεζες, με τις μεταφορές και τις επικοινωνίες της χώρας σε ξένους στρατηγικούς επενδυτές, με δεσμευμένο περίπου το 1/2 του ΑΕΠ στους δανειστές και με χρέη που ξεπερνούν πολλές από τις τριτοκοσμικές χώρες, ο κυρ-Αλέκος Φλαμπουράρης πιστεύει ότι η Ελλάδα θα αποφασίζει μόνη της!

Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτή τη χώρα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: