ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Την παραίτηση του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου για να διασωθεί η Μακεδονία του ζητά με επιστολή ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Φ.ΦράγκοςΤην παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ζήτησε πριν λίγο ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος, προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση και να μην περάσει η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, να μην αναγνωριστεί η σκοπιανή διάλεκτος ως «μακεδονική» γλώσσα και να μην αναγνωριστεί η υπηκοότητα και η εθνικότητα των Σκοπιανών ως «μακεδονική»
Ιδού ολόκληρο το κείμενο της επιστολής 
«Εξοχώτατε Κυριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Επιτρέψατε μου να σας αναφέρω ότι, θεωρώ καθήκον μου να σας προτρέψω, προκειμένου να αποτραπεί η  απαράδεκτη υπογραφή συμφωνίας με τα Σκόπια, η οποία θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη εθνική βλάβη, όπως καλώς γνωρίζετε, να υποβάλετε  την παραίτηση σας από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Τούτο επιβάλλεται προκειμένου ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός να αποφασίσει ασκώντας το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας για το μέλλον της χώρας μας.
Σε κάθε περίπτωση, ασκώντας κάθε δυνατό δικαίωμα σας από την εφαρμογή του Συντάγματος, μπορείτε να οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές,  εφ’όσον δεν δυνάστε να προκηρύξετε δημοψήφισμα.
Είναι αυτονόητο ότι, η επικύρωση απο την Βουλή  των Ελλήνων  της «συμφωνίας» των κ.κ.Τσίπρα-Ζάεφ, μετά μακρύ χρονικό διάστημα, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα.
Τιμώντας τη μνήμη του Εθνάρχη  Μακεδόνα Κωνσταντίνου Καραμανλή, σας καλώ να παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε.
Με ιδιαίτερο σεβασμό.               
Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ 
Φραγκούλης Σ.Φράγκος      
Στρατηγός ε.α.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: