ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Πολύ πιθανό να χρειαστεί να ξαναμάθει να μιλάει ο Κωστας Καραμανλής λένε οι ειδικοίΛόγω της πολυετούς σιωπής του, ο πρώην πρωθυπουργός είναι πολύ πιθανό να έχει ξεχάσει να μιλάει

Το ενδεχόμενο ο Κώστας Καραμανλής να χρειαστεί ειδικά μαθήματα σε περίπτωση που κάποια στιγμή αποφασίσει να ξαναμιλήσει, επισημαίνουν Έλληνες γλωσσολόγοι.

Όπως τονίζουν, λόγω της πολυετούς σιωπής του, ο πρώην πρωθυπουργός είναι πολύ πιθανό να έχει ξεχάσει να μιλάει και να χρειαστεί εντατικά μαθήματα από λογοθεραπευτές ώστε να είναι σε θέση να γίνεται κατανοητός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή πλέον έχουν αναπτύξει την ικανότητα να καταλαβαίνουν τι θέλει από κάποιους ήχους που βγάζει, ή από νοήματα που κάνει με το κεφάλι.

Από αυτές τις κινήσεις, μάλιστα, συναρμολογούν τις δηλώσεις που δημοσιεύονται κατά διαστήματα στα μέσα ενημέρωσης, ώστε να μην καταλάβουν οι πολίτες της χώρας την έκταση του προβλήματος.

«Είναι όπως ένας ασθενής που έχει πάθει εγκεφαλικό, ή τον Στίβεν Χόκινγκ αλλά χωρίς την νοημοσύνη» λένε οι ειδικοί. 

«Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ξαναμάθει τη γλώσσα ακριβώς όπως ένα παιδί, με φράσεις όπως «Έλα Λόλα, το τόπι», «Λόλα, να ένα μήλο» και «Να’τος, να’τος ο Πρωθυπουργός».


Δεν υπάρχουν σχόλια: