ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Μαλλιά-κουβάρια Πατούλης-Καραμέρος για τα αυτοκίνητα που βυθίστηκαν στο νερό και στη λάσπη στο Μαρούσι


Μαλλιά-κουβάρια έγιναν το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί από την σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την Βόρεια Αθήνα πλημμύρισε μέσα σε 20 λεπτά το πάρκινγκ της οδού Κονίτσης από το παρακείμενο ρέμα, με συνέπεια να επιπλέουν για αρκετή ώρα σε 3 μέτρα νερό πάνω από 100 αυτοκίνητα.

Από το συμβάν αυτό παρ’ ολίγον να θρηνήσουμε και θύματα, όπως παραδέχτηκαν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Γιώργος Πατούλης κατηγόρησε τον Αντιπεριφερειάρχη Καραμέρο ότι δεν έχει φέρει σε πέρας τα έργα που αφορούν το γειτονικό ρέμα και τον κάλεσε αντί να κάνει τον ρεπόρτερ, να τρέξει να ολοκληρώσει το έργο.

Από την πλευρά του ο Καραμέρος επιτέθηκε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, ισχυριζόμενος ότι το ρέμα ξεχείλισε, απειλώντας ανθρώπινες ζωές, γιατί ο Δήμος δεν έχει μετακινήσει ένα αμαξοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή, που ανήκει στην αρμοδιότητά του.

Δημοσιογραφικές πηγές εκτιμούν ότι η σύγκρουση των 2 αυτοδιοικητικών παραγόντων στον αέρα του ΣΚΑΙ προετοιμάζει το έδαφος για αυτά που θα ακολουθήσουν στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, όπου αναμένεται ότι ο Καραμέρος θα συγκρουστεί με τον «εκλεκτό» του Γιώργου Πατούλη για τον Δήμο Αμαρουσίου, Γιάννη Νικολαράκο, πρόεδρος σήμερα του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: