ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Ρόδος: Η φωτογραφική μηχανή της γυναίκας έκρυβε εικόνες που δεν περίμενε κανείς!Η φωτογραφική μηχανή δεν έκρυβε ούτε εικόνες ούτε ναρκωτικά. Η παρέα έφτασε στη Ρόδο και περίμενε ότι τα πάντα θα κυλούσαν διαφορετικά…

Για 20 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα,  τα οποία είχαν εντοπιστεί στην κατοχή κατά την άφιξή της στη Ρόδο, θα καθίσει τον Σεπτέμβρη στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, 40χρονη από την Αθήνα. Μαζί της κατηγορείται και ένας 36χρονος ο οποίος όπως και η ίδια έχουν ήδη κριθεί ένοχοι και έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό.

Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενοι δικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και κρίθηκαν ένοχοι, η 40χρονη (η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο) σε κάθειρξη 10 ετών και ο 36χρονος σε φυλάκιση 4 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου περιήλθε η πληροφορία πως τέσσερα άτομα επρόκειτο να αφιχθούν στο νησί από την Αθήνα με σκοπό να διαθέσουν στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα. Έτσι οι έρευνες εντάθηκαν ακόμα περισσότερο και το πρωί του Σαββάτου 19 Ιουνίου 2010 με την άφιξη του πλοίου της γραμμής εντοπίστηκαν τα δύο ζευγάρια να αποβιβάζονται από το πλοίο και λίγα λεπτά αργότερα να επιβιβάζονται σε ενοικιαζόμενο επιβατικό αυτοκίνητο.

Τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι σε έλεγχο που τους διενήργησαν βρήκαν στις αποσκευές του 46χρονου επιμελώς κρυμμένα μέσα σε θήκη φωτογραφικής μηχανής διπλωμένα ένα-ένα τα 20 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ το καθένα. Επίσης βρέθηκε και μία κασετίνα χρυσαφικών,  η οποία βρισκόταν μέσα στη βαλίτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: