ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Ο Καμμένος έδιωξε τον Κουβέλη απ’ το υπουργείο Εθνικής ΆμυναςΌπως έλεγαν οι παλιοί κοινοβουλευτικοί ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο υπουργείο «λακτιζόμενος» προς τα πάνω!

Το europost.grείναι σε θέση να βγάλει στη δημοσιότητα ένα μέρος του παρασκηνίου που προηγήθηκε: Ο Πάνος Καμμένος έθεσε επιτακτικά στον Αλέξη Τσίπρα το αίτημα για απομάκρυνση απ’ το ΥΠΕΘΑ του κ .Φώτη Κουβέλη. Και αυτό γιατί, ο τελευταίος δεν έχανε  αφορμή  για να βγαίνει στα κανάλια και στις εφημερίδες και να διατυπώνει απόψεις, που ήταν σε πλήρη απόκλιση από τις απόψεις του υπουργού του.

Τον τελευταίο καιρό η συγκατοίκηση των 2 είχε γίνει περισσότερο από προβληματική, με αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση του Φώτη Κουβέλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως δεν μπορούσε να αφήσει τον Φώτη Κουβέλη εκτός κυβέρνησης. Αυτό θα ήταν η πλήρης γελιοποίηση για τον βετεράνο πολιτικό της Αριστεράς αλλά θα εξέθετε, ταυτόχρονα, πολιτικά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε δώσει στη συμμετοχή του Φ. Κουβέλη τον χαρακτήρα της διεύρυνσης προς την Αριστερά.

Τελικά η λύση βρέθηκε με την τοποθέτηση του Φ. Κουβέλη στο υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας. Τώρα το τι γνωρίζει ο Φ. Κουβέλης από το αντικείμενο αυτού του κρίσιμου υπουργείου θα φανεί στο άμεσο μέλλον


Δεν υπάρχουν σχόλια: