ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Στο χωριό της δεν την ήθελαν εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών! Γι’ αυτό και μετατέθηκε από το Μακεδονίας στο Εθνικής Άμυνας!!Ο λόγος για το στέλεχος των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά… Από τη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης η κ. Τσαρουχά δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει στους νομους της Βορείου Ελλάδος και σε κάθε περίπτωση, ήταν ανεπιθύμητη στο νομό της, στις Σέρρες, όπου οι ψηφοφόροι της, προερχόμενοι από την πατριωτική Δεξιά δεν ήθελα να την δουν εξαιτίας της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ για το Μακεδονικό.

Είναι απολύτως ενδεικτικό το γεγονός ότι λίγο καιρό πριν, που η πόλη των Σερρών γιόρτασε την επέτειο της απελευθέρωσής της, με την παρουσία όλων των επισήμων της πολιτείας, η κ. Κόλλια-Τσαρουχά δεν τόλμησε να παραστεί στην εκλογική της περιφέρεια, ούτε καν στο χωριό της! Παρόλο που είχε διπλά καθήκοντα για να είναι παρούσα: Και υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης και βουλευτής Σερρών!

Να, όμως, που βρέθηκε η λύση! Κανείς δεν πάει χαμένος! Και γλύτωσε από την οργή των Σερραίων και των λοιπών Μακεδόνων και πήγε ε καλύτερη θέση στο υπ. Εθνικής Άμυνας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: