ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Το θέατρο του παραλόγου στην Ιθάκη – Μαγνητοσκόπησε το διάγγελμα βγήκε Live στο δημαρχείο


Η ανοργανωσιά του σημερινού διαγγέλματος θα μπορούσε να είναι μία αλληγορία για όλη την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μόλις 2 ώρες πριν , ότι θα δώσει διάγγελμα κι εμφανίστηκε στο νησί σαν τον κλέφτη.
Τελικά αποφάσισε να μαγνητοσκοπήσει το διάγγελμα και να βγει live στο δημαρχείο της Ιθάκης όπου μίλησε περί ανέμων και υδάτων, ενώ δήλωσε πως το νησί θα γίνει..viral.
Ο πρωθυπουργός μετά το διάγγελμα βρέθηκε στο δημαρχείο του νησιού όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Διονύση Στανίτσα, ενώ κατά την είσοδό του στο κτήριο άλλοι πολίτες τον χειροκρότησαν και άλλοι τον αποδοκίμασαν.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία διαφόρων έργων στο νησί, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιθάκη. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας αστειεύτηκε ρωτώντας τον: «Ολα αυτά τα έργα έγιναν στο τρίτο μνημόνιο;».
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Η Ιθάκη είναι ένας ιστορικός τόπος και ένας παράδεισος. Εχω πολλά χρόνια να έρθω. Ήρθα φοιτητής με μηχανάκι και μία σκηνή. Είμαι ευτυχής που η σημερινή εικόνα θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Θα σημάνει το τέλος μίας σύγχρονης Οδύσσειας για να θυμόμαστε ότι η άφιξη στην Ιθάκη δεν είναι και το τέλος της περιπέτειας. Πιστεύω ότι το νησί σας θα γίνει viral σε όλο τον κόσμο».
Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον κ. Στανίτσα πώς πήγε η τουριστική σεζόν και ο δήμαρχος του απάντησε ότι υπήρχε αύξηση της τάξης του 15% το φετινό καλοκαίρι.
Βίντεο μέσα από το δημαρχείο:
Βίντεο από την άφιξη Τσίπρα στο δημαρχείο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: