ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Aκομα δεν μπηκε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αρχισε την κριτικη!!!ΒΟΜΒΑ Καμπουράκη: Ο κόσμος δεν θα ψηφίσει ΝΔ λόγω Άδωνι και ΒορίδηΒόμβα έριξε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Ο Δημήτρης Καμπουράκης - ίσως άθελά του - αποκαλύπτει πως οι κεντρώοι ψηφοφόροι δεν πρόκειται...
να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία λόγω της παρουσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης των ακροδεξιών, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη.
Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων στo liberal.gr ο Δημήτρης Καμπουράκης: 
Συζητώ τακτικά με ανθρώπους που δεν κρύβουν την κεντρώα σοσιαλδημοκρατική τους τοποθέτηση. Μερικοί κάποτε φλερτάρισαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι τον πήραν χαμπάρι από την αρχή, σήμερα όλοι τους τον σιχαίνονται όπως τις αμαρτίες τους. Παρατηρούν τον Κυριάκο, τους καλαρέσει η μεταρρυθμιστική του αύρα. Το σκέπτονται. Αλλά λίγο πριν την απόφαση κολλάνε: «Μα ο Γεωργιάδης… ο Βορίδης…;» ρωτούν διστακτικά.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Καμπουράκης κάνει φιλότιμη προσπάθεια να ξεπλύνει το ακροδεξιό, αποκρουστικό για κάθε Δημοκράτη, παρελθόν των Άδωνι και Βορίδη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: