ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Παραμένει το ενδιαφέρον του για την ΑθήναΠατούλης: Όσοι αναφέρουν την περιφέρεια θα πρέπει να μας πουν με ποιον έχουν συνεννοηθεί και γράφουν τα διάφορα σενάρια

Ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη για το θέμα της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας εμφανίστηκε σήμερα ο Γ. Πατούλης. Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και τον Γ. Πρετεντέρη ο Γ. Πατούλης ξεκαθάρισε ότι: αυτό που έχω ξέρω είναι ότι έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για την Αθήνα μέσα από τον Όμιλο Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά. Τον όμιλο τον ξεκινήσαμε εδώ και 1,5 χρόνο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό με ενδιαφέρον.

Και συνέχισε: Εμείς παραμένουμε πιστοί σε αυτό που έχουμε επιλέξει εδώ και 1,5 χρόνο.  Αθήνα . Όσοι αναφέρουν την περιφέρεια θα πρέπει να μας πουν με ποιον έχουν συνεννοηθεί και γράφουν τα διάφορα σενάρια. Αν υπάρχει τέτοια συνεννόηση να μας το μεταφέρουν και εμάς. Είναι σίγουρο ότι αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι ότι η Αθήνα, η οποία ίσως είναι το μεγαλύτερο brandname  που υπάρχει στο χώρα μας σήμερα δυστυχώς έχει μια θολή εικόνα και η εικόνα αυτή θα πρέπει να βελτιωθεί. Θα πρέπει να διορθωθεί θα πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερη. 

Η Αθήνα θα πρέπει να γίνει η ατμομηχανή ανάπτυξης της χώρας. Με αυτή την έννοια πιστεύουμε μέσα από την εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης υπηρετώντας το δήμο Αμαρουσίου, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Αντιπρόεδρος  στο Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης. Όλη αυτή την εμπειρία θα την αξιοποιήσουμε.

Σε ερώτηση για την κριτική προς την περιφερειάρχη Αττικής ο Γ. Πατούλης διευκρίνισε: 

Η κα Δούρου είναι περιφερειάρχης της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας. Μέσα σε αυτή της περιφέρεια είναι και η Πρωτεύουσα της Ελλάδος. Θα έλεγα ότι η κ. Δούρου δεν έχει πείσει ότι έχει τη δυνατότητα διοίκησης μιας τόσο μεγάλης θέσης. Και αυτό δεν ισχύει μόνο σήμερα. 

Σήμερα φάνηκε η αδυναμία λόγω των όσων έγιναν στο Μάτι, αλλά και στο παρελθόν της ασκήσαμε κριτική και για άλλες περιπτώσεις όπως τη Μάνδρα, τη διαχείριση των πόρων της Περιφέρειας δεν έχει να παρουσιάσει κανένα αναπτυξιακό έργο, τα απορρίμματα και τη διαχείριση τους. 

Όλα αυτά σαφώς και τα έχουμε αναδείξει κατά καιρούς αλλά προφανώς στο μάτι του κυκλώνα έπεσε και τώρα Η κα Δούρου διαχειρίζεται τα περισσότερα χρήματα που διαχειρίζεται οποιαδήποτε περιφέρεια της χώρας, έχει το μεγαλύτερο πληθυσμό και αν θέλετε μέσα από τις δικές της αδυναμίες και τις δικές της πράξεις υποφέρουν πάρα πολλοί άνθρωποι.

Και κατέληξε: Δεν έφυγε και ποτέ το ενδιαφέρον από την Αθήνα. Εξάλλου σας λέω ότι τη δυνατότητα προσφοράς που έχει ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να τη δίνει την κατάλληλη στιγμή εκεί που πρέπει για να πάει η χώρα μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: