ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Εισβολή ομάδας 20 ατόμων στη ΔΟΥ Χαλανδρίου – Απειλούσαν τον έφορο: «Θα σε λιώσουμε»Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στη ΔΟΥ Χαλανδρίου όταν μία ομάδα περίπου είκοσι ατόμων μπούκαρε στο κτίριο και κινήθηκε επιθετικά κατά του Προϊσταμένου της εφορίας, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον του.

Πολίτες άρχισαν να βγαίνουν έντρομοι από το κτίριο ενώ στο σημείο έφτασε η αστυνομία κλείνοντας τη ΔΟΥ για το κοινό. Η ομάδα των επιτιθέμενων έστησε «καρτέρι» έξω από το κτίριο στον έφορο απειλώντας τον ότι θα τον περιμένουν όση ώρα χρειαστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ζητηθεί η συνοδεία της αστυνομίας κατά την αποχώρηση του προσωπικού της εφορίας.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι αιτία της επίθεσης είναι ένα χρέος που είχε μία φορολογούμενη, που ανήκει στην συγκεκριμένη εφορία.

Η ομάδα των ατόμων, εισέβαλε στο κτίριο, φωνάζοντας, «θα σε σκοτώσουμε, σήμερα θα πεθάνεις»- «θα σε λιώσουμε, θα σε περιμένουμε να βγεις».και ζητούσαν να άρει την δέσμευση που είχε επιβάλει η ΔΟΥ στους τραπεζικούς λογαριασμούς της οφειλέτριας.

Μάλιστα, απείλησαν ότι θα μηνύσουν τον Έφορο, για «παράβαση καθήκοντος» επειδή δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί της φορολογουμένης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: