ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Ποινική δίωξη κατά πρώην Υπουργού Υγείας, από την Εισαγγελέα Διαφθοράς, προανήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππας!

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία κ. Σπύρος Λάππας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», υποστήριξε ότι η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, με αίτημά της προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητάει την ποινική δίωξη πολιτικού προσώπου, πρώην Υπουργού Υγείας.

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όμως αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του πρώην Υπουργού. Παρά ταύτα, έκανε λόγο για δύο πορίσματα – «καταπέλτες», για τα οποία είπε κατά λέξη ότι: «Δεν φαντάζεστε τα ευρήματα, τις διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα. Μιλάμε για μία φρίκη!»


Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είπε ακόμη ότι το πόρισμα των Εισαγγελέων Διαφθοράς «εξατομικεύει ευθύνες για όλη την πυραμίδα των κορυφαίων διοικητικών στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ» και οδηγεί σε διώξεις προσωποποιημένες.


Ο κ. Σπύρος Λάππας πρόσθεσε ότι η υπόθεση θα φτάσει να συζητηθεί πλέον στην Ολομέλεια της Βουλής στο τέλος Οκτωβρίου, ενώ προέβλεψε «τρομερές εξελίξεις» τον ερχόμενο Νοέμβριο στην υπόθεση «NOVARTIS»


Δεν υπάρχουν σχόλια: