ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Καμμένος σε Κοτζιά: Κάνεις διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής


Δεν άφησε ασχολίαστα ο Π. Καμμένος όσα είπε ο Ν. Κοτζιάς στην πρόσφατη συνέντευξη για την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο στο Υπουργικό Συμβούλιο. Έδωσε έμμεση απάντηση στον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και στα όσα κατήγγειλε στο Υπουργικό Συμβούλιο για δισεκατομμύρια που έδωσε ο Τζορτζ Σόρος στην κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα έκανε retweet δημοσίευμα ιστοσελίδας που ανήκει στη σφαίρα επιρροής του. Σε αυτό μιλά για συκοφαντίες και μυθεύματα που διακινούν «αρλεκίνοι», κάνοντας προπαγάνδα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα που «ευλόγησε» με retweet ο υπουργός Άμυνας:
«Αυτοί που πολιτεύονται με ‘διαρροές’, μην ενοχλούνται μετά από την μπόχα. Ζούμε την εξωφρενική κατάσταση να έχουμε πολιτικούς που συκοφαντούν τους ‘αντιπάλους’ ή μη με νυχτερινές διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής και έπειτα σχολιάζουν τις δικές τους διαρροές ‘περισπούδαστα και εξοργισμένα’! Και οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν τις διαρροές του συνομιλητή τους ως θέσφατα, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά την προπαγάνδα την οποία κάνουν.

Και στήνουν ολόκληρα σενάρια πάνω σε διαρροές που οι ίδιοι διακίνησαν! Όσο λοιπόν αφορά τον Πάνο Καμμένο, ουδέποτε προέβη σε οποιαδήποτε διαρροή προς οποιοδήποτε πιστόλι της διαπλοκής. Τα πιστόλια της διαπλοκής είναι διαχρονικά απέναντι του. Αν είναι ένας πολιτικός ο οποίος μιλά ευθέως, έξω από τα δόντια και επώνυμα, αυτός είναι ο Καμμένος. Όσοι λοιπόν πάνε να του χρεώσουν μυθεύματα και συκοφαντίες που οι ίδιοι έχουν διακινήσει, έχουν γίνει αρλεκίνοι και όχι μόνον πολιτικοί.»

Τι είπε ο Ν. Κοτζιάς

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι στο Υπουργικό Συμβούλιο, όταν και αντάλλαξαν πυρά με τον Πάνο Καμμένο, ο τελευταίος είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον δισεκατομμυριούχο Αμερικανό Τζορτζ Σόρος για να εξαγοραστούν βουλευτές του VMRO στα Σκόπια, χωρίς να αντιδράσει κανένας από τους παραβρισκόμενους.

«Ο πρωθυπουργός έκανε γενικές αναφορές, είπε τα ουδέτερά του, ότι πρέπει όλοι να είναι στα πλαίσια της ίδιας γραμμής. Η άλλη πλευρά έλεγε ότι “τα συμφωνήσαμε χθες με τον πρωθυπουργό στη Λέσχη Αξιωματικών”, εγώ δεν ήξερα τι ειπώθηκε. Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, διεκόπη από τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών.

 Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω».

Το ποσό, μάλιστα, από την πλευρά του Σόρος υποτίθεται ότι είναι 50 εκατομμύρια. Και σε αυτό έρχεται να προστεθούν τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ. Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Πάνος Καμμένος έχει καταγγείλει ότι και από αυτά έχουν πάει για να υποστηριχτεί η συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: