ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Αναταραχή στους κόλπους της ΝΔ το Μαρούσι


«Πυκνώνουν τα σύννεφα» για τη Νέα Δημοκρατία στο Μαρούσι που αφήνει ο Γιώργος Πατούλης. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατεβαίνει ουσιαστικά διασπασμένο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που όπως όλα δείχνουν θα στηρίξει με όσα μέσα διαθέτει την υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου για το Δήμο Αμαρουσίου.
Τα πνεύματα μάλιστα στους κόλπους της ΝΔ έχουν οξυνθεί καθώς παρά τις επίσημες ανακοινώσεις της Πειραιώς, ότι δεν θα δοθούν χρίσματα στους μεγάλους Δήμους, η Εκλογική Επιτροπή του κόμματος φρόντισε να κοινοποιήσει την στήριξη της στην υποψηφιότητα του πρώην διοικητή του ΟΑΕΔ και του ΙΚΑ Θόδωρου Αμπατζόγλου.
Η απόφαση αυτή προκαλεί αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο καθώς από τον ίδιο πολιτικό χώρο προέρχεται και η υποψηφιότητα του νυν προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννη Νικολαράκου που έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.
Από το στρατόπεδο του Νικολαράκου αναφέρουν μάλιστα ότι η ενέργεια της ΝΔ να δώσει στήριξη στον Αμπατζόγλου το μόνο που επιτυγχάνει είναι να πλήξει τη δυναμική της δικής του υποψηφιότητας και να κάνει ένα ανέλπιστο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον σημερινό αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργο Καραμέρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: