ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Χαμός στη Βουλή: Η αναφορά Τσίπρα στον Ανδρέα Παπανδρέου και την 17Ν – Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις και η απάντηση του Π. Καμμένου


Μια αναφορά που προκάλεσε αίσθηση και… σχόλια από την αντιπολίτευση, έκανε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη Βουλή.
Επιχειρώντας να ασκήσει κριτική στην Νέα Δημοκρατία ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν».
Οι βουλευτές από τα έδρανα τις αντιπολίτευσης άρχιζαν να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι αυτό το είχε πει ο νυν κυβερνητικός εταιρίας του κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει στο twitter: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».
Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν...» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος
232 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου Νέας Δημοκρατίας ανήρτησε το εξώφυλλο του βιβλίου που είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος «Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη».
Ο @atsipras είπε: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν...»! Ακραίος για τον @atsipras ο Π. Καμμένος! @neademokratia
18 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».
Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ Τσιπρας στο δικό του θηκαρι και λέγεται Πάνος Καμμενος.
61 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου έδωσε μια πιο… πονηρή διάσταση διερωτώμενος αν πρόκειται για την πρώτη ρήξη Τσίπρα-Καμμένου. «Αν ήταν γκάφα του Μητσοτάκη που είπε ότι ο Χουλιαράκης ήταν υφυπ το πρώτο εξάμηνο του15, τότε η αναφορά του Τσίπρα ότι κάποιος από τη δεξιά είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα σαν αρχηγό της 17 Νοέμβρη ή είναι ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ, αφού αυτός ήταν ο φιλος του ο Καμμένος ή είναι η 1η ρήξη μαζί του!» έγραψε στο twitter.
Αν ήταν γκάφα τουΜητσοτάκη που είπε ότι ο Χουλιαράκης ήταν υφυπ το πρώτο εξάμηνο του15, τότε η αναφορά τουΤσίπρα ότι κάποιος από τη δεξιά είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα σαν αρχηγό της 17 Νοέμβρη ή είναι ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ, αφού αυτός ήταν ο φιλος του ο Καμμένος ή είναι η 1η ρήξη μαζί του!
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Βασίλης Κεγκέρογλου
Αμέσως μετά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα θέμα από το site olympia.gr το οποίο απηχεί τις απόψεις του. Σύμφωνα με αυτό: « Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη» και παρέθεσε και τα σχετικά αποσπάσματα.

 πηγη:https://europost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: