ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Ο Γεωργιάδης «αδειάζει… στεγνά» τον Δένδια για τις δηλώσεις του περί «εθνικιστών και λαϊκιστών» εντός της ΝΔ


Οξύνεται η αντιπαράθεση στη ΝΔ, παρά τις προσπάθειες να κλείσει το εσωκομματικό ρήγμα, που προκάλεσε ο Νίκος Δένδιας με αφορμή τις δηλώσεις του, για «κεντροδεξιούς» και «εθνικιστές και λαϊκιστές» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο Νίκος Δένδιας, δεν έκρυψε τη ανοιχτή διαφωνία του.
Διαφωνία που δεν επικεντρωνόταν μόνο στην ουσία των δηλώσεων του Νίκου Δένδια, αλλά και για το αν υπάρχουν τάσεις ή όχι στο κόμμα.
Αφού, λοιπόν, ξεκαθάρισε, ότι τάσεις στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε την άποψή του για το τι πήγε στραβά στις εκλογές του 2012 και η Νέα Δημοκρατία έφτασε στο απογοητευτικό ποσοστό του 18%.
«Ο κύριος Δένδιας έθεσε έναν προβληματισμό, ότι αν η Νέα Δημοκρατία πάει πιο δεξιά θα πάει στο 18%, με μία σαφή αναφορά στο αποτέλεσμα του Μαΐου του 2012. Τον Μάιο του 2012 η Νέα Δημοκρατία δεν πήγε στο 18% επειδή πήγε δεξιά. Αν αυτό συνέβαινε δεν θα έχανε από τα δεξιά της ένα 10% που πήραν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι μια από τις βασικές αιτίες την μεγάλης απώλειας ψήφων τον Μάιο του 2012, ήταν η συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: