ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Παπαχρηστόπουλος: Θα ήταν δώρο για μένα να με διαγράψει ο Καμμένος – θα παραδώσω την έδρα μου αφού πρώτα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών!


Θα ήταν δώρο για μένα να με διαγράψει ο Πάνος Καμμένος είπε σήμερα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ο βουλευτής Θανασης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι θα παραδώσει την έδρα του αφού ψηφίσει πρώτα στη Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε κάθε περίπτωση, όπως διευκρίνισε ο κ. Παπαχριστόπουλος, καμία δική του ενέργεια δεν θα συντελούσε στο να πέσει η κυβέρνηση.
Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για μυστική συνάντησή του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, σε επικοινωνία του ΣΚΑΙ με τον κ Παπαχριστόπουλο, ο βουλευτής παραδέχτηκε ότι πήγε στο Μαξίμου, λέγοντας όμως ότι σκοπός της επίσκεψης του ήταν να ευχηθεί στον πρωθυπουργό για τη νέα χρονιά, τονίζοντας μάλιστα πως συναντήθηκε με τον κ Τσίπρα παρουσία και άλλων βουλευτών.
Σε άλλη του συνέντευξη στο ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6» και απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι, «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα (σσ: στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα), να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».
Στην ίδια συνέντευξη και αναφερόμενος στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: «Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: