ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Πρόδωσαν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με πραξικόπημα οι Αριστερο Συμμορίτες ! Δεν τελείωσε τίποτα ο ΛΑΟΣ εκπλήσσει με ΤΑΡΤΑΡΑ, τους κλέφτες της ιστορίας μας αναμένει ο ΚΑΙΑΔΑΣ !


Με 153 ψήφους προδοτών κυρώθηκε η Συμφωνία των Πρεσπών από ο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι γεγονός.
-
Με προδότες 153 ΝΕΝΕΚΙΔΕΣ, 146 ΟΧΙ και 1 «παρών» πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών εντελώς αντισυνταγματικά και παράνομα, χωρίς να ρωτηθεί ο Ελληνικός ΛΑΟΣ και ΧΩΡΙΣ να έχει καμία νομιμότητα καθώς για Συμφωνίες απαιτούνται 181 ψήφοι και ΟΧΙ 154.
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ψήφισε με ΝΑΙ,  ο Σπύρος Λυκούδης, η Έλενα Κουντουρά, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αλλά και Κατερίνα Παπακώστααπό, τον Γιώργο Μαυρωτά και τον Σταύρο Θεοδωράκη το βρώμικο ποτάμι !  «Παρών» ψήφισε ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Προδοσία πάντα έχει μια αμοιβή, αμοιβή εκείνων που τους πλήρωσαν για να προδώσουν κόντρα στο έθνος και Πατρίδα αλλά έχει και μια ανταμοιβή εκείνοι που θα αποδοθεί από το Έθνος και Πατρίδα όταν έρθει η ώρα !
Εν τέλει ο Κωνσταντίνο Ζουράρη είπε ΟΧΙ στην συμφωνία όπως και από  Βασίλης Κόκκαλης.
Στη διάρκεια της ψηφοφορίας προκλήθηκαν εντάσσεις για να καλύψουν το μέγεθος της προδοσίας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ψήφισε λέγοντας «όχι στην προδοσία». Ο πρόεδρος της Βουλής για λόγους αποπροσανατολισμού θεώρησε άκυρη την ψήφο του και τον κάλεσε να επιλέξει ανάμεσα στο «ναι», «όχι» ή «παρών» επειδή όπως εξήγησε δεν προσμετρώνται ψήφοι με πολιτικό περιεχόμενο.Τελικώς το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, ο κ, Μπαρμπαρούσης επέστρεψε στην Μ
Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό αλλά τίποτα δεν τελείωσε όλα είναι μπροστά ο Ελληνισμός έχει περάσει χειρότερα και επιβίωσε και θα ξαναεπιβιώσει και μετά από αυτές τις μπόρες.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι στην ΚΑΔΡΙΑ μας όλοι είμαστε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ στο εξής θα δηλώνουμε όλοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ !
Ο αγώνας μας συνεχίζεται, τα πολιτικά αποβράσματα αναμένουν τα Τάρταρα και τους κλέφτες της ιστορίας μας τους ΑλβανοΒουλγαροΣκοπιανούς ο Καιάδας !
Η κλοπή της ιστορίας μας έχει τίμημα, ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ !
Προς το παρόν αφιερώνουμε το παρακάτω τραγούδι στους Πολιτικούς Απατεώνες, Κλέφτες και Προδότες το παρακάτω τραγούδι !

Δεν υπάρχουν σχόλια: