ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Νέες απειλές από τον Πολάκη: «Κύριε Αρχιτραπεζίτα αν δεν ,…. θα έρθω σε 3 μέρες να κουβεντιάσουμε από κοντά…»


Νέα ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook έκανε ο Πάυλος Πολάκης, λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα.
Η ανάρτηση Πολάκη πραγματοποιήθηκε μετά το τηλεφώνημα στον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα και τη… μαγνητοφώνηση του διαλόγου.
O αναπληρωτής υπουργός Υγείας προτρέπει -μεταξύ άλλων- τα «παλικάρια των βόθρων της ενημέρωσης» να «πιουν την πορτοκαλάδα τους», ενώ απειλεί ξανά εμμέσως τον Γιάννη Στουρνάρα, τονίζοντας πως αν δεν ελέγξει εντός 3 ημερών τα δάνεια που του είπε στο τηλέφωνο, θα τον επισκεφτεί για να «κουβεντιάσουν από κοντά».
Υπενθυμίζεται ότι πριν την παρακάτω ανάρτηση και το τηλεφώνημα, ο Πολάκης είχε… αφιερώσει ακόμα μια ανάρτησή του στο Facebook στον κ. Στουρνάρα. Σε αυτή, με ειρωνικό τρόπο σχολίασε την έκτακτη σύσκεψη στην ΤτΕ για το δάνειο της Attica Bank.
Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη
Και τώρα παλικάρια των βόθρων της “ενημέρωσης” που βγάλατε της ψυχής σας τη Χολή δυο μέρες;;;;; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας……
-Και τώρα κύριε Αρχιτραπεζιτα;;
Θα περιμένω 3 μέρες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας είπα στο τηλέφωνο….Μετά ,αν δεν ,….θα ρθω από κει να κουβεντιάσουμε από κοντά…
Η δολοφονία χαρακτήρα, η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μέρες από ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, δεν θα περάσει έτσι απλά κύριε Στουρνάρα !!! ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!(κατ’αρχην)

Δεν υπάρχουν σχόλια: