ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Πού καταντήσαμε με τους συμμορίτες απογόνους ΕΑΜ ; Σκοπιανοί επιχειρηματίες κινούνται νομικά κατά ελληνικών επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !


Οι σκοπιανικές προκλήσεις παίρνουν πλέον σοβαρές διαστάσεις καθώς, οι, κλέφτες της Μακεδονίας, Σκοπιανοί κινούνται νομικά κατά των ελληνικών επιχειρήσεων που που δεν έχουν κατοχυρώσει διεθνώς τους όρους «Μακεδονία» και «μακεδονικός», στο σήμα τους ή στο brand των προϊόντων τους, όπως καταγγέλλει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας σε ομιλία του στα εγκαίνια της 11ης Διεθνούς Έκθεσης Zootechnia, τόνισε τα εξής:
«Η Συμφωνία των Πρεσπών θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα ελληνικά προϊόντα. Ήδη, όπως μαθαίνω, επιχειρήσεις της γειτονικής χώρας κινούν διαδικασίες για να στραφούν κατά Βορειοελλαδιτών εταιρειών χωρίς κατοχυρωμένο το brand της Μακεδονίας. Είναι ένα μείζον ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είναι δύσκολο η περιοχή να ξανασταθεί στα πόδια της».
Όπως βλέπεται, οι Σκοπιανοί μπορεί να μην μας κατακτήσουν με τον στρατό τους, όπως ειρωνικά ανταπαντάνε σε όσους ανησυχούν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μετά την προδοσία των Πρεσπών, αλλά μέσω της προδοτικής συμφωνίας έχουν πλέον αυτοί οι κλέφτες να κυνηγούν νομικά τους Έλληνες για την χρήση του ονόματος Μακεδονία ή μακεδονικός.
mknews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: