ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας ήταν όλοι εκεί (βίντεο)Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους φίλους, επιχειρηματίες και όχι μόνο, για τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για την κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση που ακολούθησε στο ζεστό και φιλόξενο μεζεδοπωλείο “Τόσο απλά” ο πρόεδρος κ. Αναστόπουλος Ανδρέας εξέφρασε τις θέσεις και τις δράσεις το συλλόγου καθώς και τα μελλοντικά σχέδια και πλάνα του εμπορικού συλλόγου.


Συνεχίζουμε  το έργο μας, σε όλους του τομείς δράσης μας, θεμελιώνοντας πάγιες θέσεις του ΕΣΚ για τη πόλη της Καλλιθέας, αφουγκραζόμενοι τα μέλη μας , σε συνεργασία με την εκάστοτε διοίκηση του Δήμου και τους θεσμούς της πόλης μας. 


Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ Κάρναβος Δημήτρης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα κ. Γαιτάνης Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Παιδείας και Τοπικής ανάπτυξης κ. Κωστάκης Mανώλης,  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής κα Γιαννακού - Πάσχου Άννα, η Πρόεδρος της ΔΑΕΚ και Υποψήφια Βουλευτής στον Νότιο τομέα κ.Δαμουλιάνου Κορίνα, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  κ. Καλογερόπουλος Κώστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυριακόπουλος Γιώργος, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης- Δημοτική σύμβουλος και Υποψήφια Δήμαρχος κα Μαργαρίτη Βάσω, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος κ  Ψαλιδόπουλος Θοδωρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ Καπάταης Χρήστος, , ο πρώην Υπουργός κ Παναγιωτόπουλος Πάνος, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ασκούνης  Κώστας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ Γρίβας Κωνσταντίνος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος ο κ. Γιοβανίδης Νίκος, ο Υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο τομέα κ.Σπανάκης Βασίλης  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου κ. Πολιτάκης Πάυλος, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Κουγιουμτσής Νίκος,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καλαμπαλίκης Γιώργος, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων. κ. Ανδρεόπουλος Ανδρέας, ο Πρόεδρος της Εστίας  Καλλιθέας κ. Μαρκουλάκης Κωνσταντίνος  , η Πρόεδρος της Αδελφότης Ποντίων Παναγία Γουμερά κ. Γρηγοριάδου Ελένη  και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κκ Παπαθανασης Δημήτρης, Μουστάκη Ειρήνη, Εγγλέζου Λία, Βεκρής Νεκτάριος, Καψιώτη - Λέλλου Αλίκη , Ρετουνιώτης Σάκης, Δάνου Μαρία, Λαδά Ευτυχία, Μητροπούλου Χαρά, Πετρόπουλος Παναγιώτης , Σεϊτανίδης Θεόδωρος, Παναγιωτάκος Αναστάσιος.    Ο Γραμματέας                                                                                      
Μιχάλης Νικολαράκος  
      Ο Πρόεδρος                                            
 Ανδρέας Αναστόπουλος
Δεν υπάρχουν σχόλια: