ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Α.Αλαβάνος: «Η εποχή που ζούμε δεν είναι μόνο περίοδος υποταγής, είναι περίοδος γελοιότητας»


Ο Αλέκος Αλαβάνος εξαπολύει δριμεία  κριτική στην κυβέρνηση και σε υπουργούς όπως ο Παύλος Πολάκης σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «όπως το τρίτο Μνημόνιο δεν έχει σχέση με τις ιδέες και τις πολιτικές διεκδικήσεις της Αριστεράς, η κουλτούρα τους δεν έχει σχέση με τις αξίες και τους ηθικούς κανόνες της Αριστεράς, τη σεμνότητα, την ευθύτητα και την ειλικρίνεια».
«Η εποχή που ζούμε δεν είναι μόνο περίοδος υποταγής, είναι περίοδος γελοιότητας» προσθέτει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού σε συνέντευξή του.
Ειδικά, δε, για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας αναρωτιέται σκωπτικά «πού είναι ο Σακελλάριος, ο Τσιφόρος, ο Γιαλαμάς, ο Πρετεντέρης με τις επιθεωρήσεις και τις σάτιρές τους; Θα είχαν τόσο πλούσιο υλικό».
Όπως λέει «δεν είναι μόνο ο κ. Πολάκης, είναι τόσοι πολλοί. Ας μην απαριθμήσω ονόματα όλων αυτών που συμμετέχουν στην εξαπάτηση, στους αλληλοϋβρισμούς, στις δικαστικές καταγγελίες αναμεταξύ τους, στις υστερίες, στα προσχήματα, στις αλλαγές του κομματικού υποκαμίσου».
Μιλώντας για την εικόνα που παρουσιάζει το κοινοβούλιο με την κυβέρνηση-«κουρελού» λέει ότι «είναι το πιο απαξιωμένο από την πτώση της δικτατορίας μέχρι σήμερα».
«Την Ελλάδα την κυβερνούν πια όχι οι εκλεγμένες πολιτικές ομάδες αλλά οι ξένες πρεσβείες. Δείτε και τώρα, υποτίθεται εκτός Μνημονίων, την τελευταία λέξη για το αφορολόγητο ή τον κατώτατο μισθό ή τους πλειστηριασμούς την έχει η Τρόικα. Και την εξωτερική πολιτική την υπαγορεύουν οι ΗΠΑ - ποτέ δεν είχε παρουσιαστεί τόσο αμερικανόδουλο υπουργείο Εξωτερικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: