ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ – «ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΟΤΗ – Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣε μια χρονική περίοδο που το πολιτικό σκηνικό της χώρας έχει πάρει φωτιά, η αποκάλυψη του Γ. Τράγκα για το μυστικό ταξίδι του Τσίπρα στις Μαλδίβες έριξε λάδι στις φλόγες.
Από εκείνη τη στιγμή, το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό με διαψεύσεις καθημερινές αλλά και κατάρες κατά του «καταδότη», αυτού δηλαδή που έδωσε τον Πρωθυπουργό και την ντόλτσε βίτα με την οικογένειά του.
Θυμηθείτε τι αποκάλυψε ο Γ. Τράγκας μέσα από το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Γ.Τράγκας: «Γιατί ταξίδεψε μυστικά στις Μαλδίβες ο Α.Τσίπρας; – Τι θα έκανε εκεί;»
Αγνοούμε φυσικά τις αναφορές του βαρύμαγκα γιατρού Πολάκη -που, για να μην ξεχνιόμαστε, αποκαλεί τον ιό HIV ως ΧΙΒ (τρομάρα του)- στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Η κάλπη είναι κοντά και θα αφήσουμε τον λαό να του δώσει αυτό που αξίζει.
Το ερώτημα παραμένει. Πώς έμαθε ο «πράκτορας» Τράγκας για το ταξίδι; Ποιος του το σφύριξε ειδικά αυτή την χρονική περίοδο; Και κυρίως γιατί πόνεσε τόσο πολύ το Μαξίμου με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο σταλινικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσουν τα μπινελίκια εναντίον του ατόμου – «καρφί»; Ο Καμμένος απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι υπεύθυνος για τη διαρροή.
Όπως έχουμε προβλέψει εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το φθινόπωρο. Ο Τσίπρας γλυκαμένος από την καρέκλα θα καταφέρει να μείνει εκεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έχουμε ακόμα 8 γεμάτους μήνες που αποκαλύψεις σαν κι αυτές θα γίνουν πιο συχνές στέλνοντας τους αναρχοσυμμορίτες που πήραν την εξουσία με ψέμματα πίσω στα λαγούμια τους. Ήδη οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καταβαράθρωση του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι όπως το πάει, πιθανόν να πέσει και τρίτο κόμμα.
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: