ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

«Άκου μπουρδοδημοσιογράφε…»: Η απάντηση του Πολάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών για το «σαχλαμαρόμαγκα» και η εμμονή με τον Μπεσκένη


Με το γνωστό του ύφος, ο Παύλος Πολάκης, απαντά με μια ανάρτηση στο Facebook, στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που τον αποκάλεσε «σαχλαμαρόμαγκα».
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απαντά με ύβρεις και προσωπική επίθεση στον δημοσιογράφο Δημήτρη Νανούρη, που υπογράφει το εν λόγω άρθρο με το οποίο του ασκεί κριτική για τη στάση του στη δικαστική του διαμάχη με τον – νεκρό πλέον -δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη.
«Ακου μπουρδοδημοσιογράφε» ξεκινά ο Πολάκης κατηγορώντας τον Δημ. Νανούρη ότι είναι «αμελητέα ποσότης» και ότι με το κείμενό του ήθελε να κερδίσει πέντε λεπτά δημοσιότητας, βρίζοντάς τον. «Το ήξερα πως μισείς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, φαινόταν από τα γραπτά του. Πως αγαπούσες τον Μπεσκένη, τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του ακροδεξιού Άδωνι Γεωργιάδη, δεν μπορούσα να το φανταστώ» γράφει ο Παύλος Πολάκης.
Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στην αναφορά του δημοσιογράφου της Εφ.Συν. πως δεν ζήτησε συγγνώμη από τη χήρα και το παιδί του Βασίλη Μπεσκένη μετά τη δικαστική απόφαση που δικαίωσε τον δημοσιογράφο, επιμένει να μιλά για «σύμβαση του Μπεσκένη τη μέρα που έφυγε από το υπουργείο και του έκοβαν αργομισθία στο ΚΕΕΛΠΝΟ».
Η ανάρτηση Πολάκη
«Τωρα το διαβασα….
Άκου “μπουρδοδημοσιογραφε” Δημητρη Νανουρη:
Ειςαι λεει αριστεριστής ,το ήξερα πως μισείς τον Τσιπρα και το Συριζα ,φαινόταν απ τα γραπτά σου…..
Πως αγαπούσες το Μπεσκενη τον υπεύθυνο του Γραφειου τύπου του ακροδεξιού Αδωνη Γεωργιαδη ,δεν μπορούσα να το φανταστώ .
Πριν ξαναγράψεις σαχλαμάρες δες τη σύμβαση του Μπεσκενη ,τη μέρα που έφυγε απο το υπουργείο που του έκοβαν αργομισθία στο Κεελπνο και μετα ξανά πεσμου να ζητήσω συγγνώμη απο το κύκλωμα της σαπίλας….
Αντε γιατι η αντισυριζαικη τύφλωση σας εχει πειράξει το μυαλό ,εσας τους επαναστάτες της φακής….
ΥΓ άμα ξαναβρίσεις δεν θα σου απαντήσω .Οχι μονο γιατι ειςαι αμελητέα ποσοτης,αλλα και γιατι τα κέρδισες τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που σου αναλογούσαν στη ζωη σου βρίζοντας εμένα:σε αναπαρήγαγαν απο τα μεςα του Μαρινακη μέχρι του μακαρίτη Θεμου μέχρι τα λιμπεραλ και προταγκον!!!!(το μοναδικό χρονογράφημα σου που πηρε τέτοια έκταση ,οχι γιατι αξίζει ο λόγος σου η τα στοιχεία σου αλλα γιατι χτυπάς τον εχθρό αυτών που σου δώσαν αναδημοσιευση….Εσυ δεν ειςαι εχθρός τους ,ειςαι κατοικίδιο της αυλής τους …Γι αυτο αναπαράγουν το “αριστερό” νιαούρισμα σου ….)».
europost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: