ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Κυρίτσης: Η Moodys μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+


Σχολιάζοντας τις «μεταγραφές» των κ. Μωραΐτη και Τόλκα στο κυβερνητικό σχήμα, και στον απόηχο προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής ήταν ιδιαίτερα σαρκαστικός.

Το «βαρομετρικό χαμηλό» που επικρατεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την Παρασκευή και την ένταξη στην κυβέρνηση στελεχών όπως οι κ. Άγγελος Τόλκας και Θάνος Μωραΐτης, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

Σχολιάζοντας τις «μεταγραφές» των κ. Μωραΐτη και Τόλκα στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά και στον απόηχο προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής ανέφερε σαρκαστικά:

«Αύξηση των πασόκων κατά δύο μονάδες παρουσίασε η κυβέρνηση μετά την επιτυχή έξοδο στις αγορές και τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων. Ήδη η Moody’s μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+». 

Ο ανασχηματισμός της Παρασκευής αναδεικνύει την πρόθεση του πρωθυπουργού να συγκροτηθεί ένας «ευρύτερος προοδευτικός πόλος», δήλωσε πάντως την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
www.skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: