ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

«Βόμβά» στα «θεμέλια» της Attica Bank: Μετά την σφοδρή «σύγκρουση» με την ΤτΕ για το δάνειο Πολάκη, παραιτούνται από το ΔΣ ο Πρόεδρος Παν. Ρουμελιώτης και ο Θεόδ. Πανταλάκης


Σε σαρωτικές διοικητικές αλλαγές προχωράει η Attica bank. Με εντολή ΕΦΚΑ του βασικού μετόχου της Attica bank με ποσοστό 46% ζητήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Θεόδωρο Πανταλάκη όσο και από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Ρουμελιώτη να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που συγκαλείται αύριο 14 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί.
Οι δύο βασικοί μέτοχοι της Attica bank είναι ΕΦΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ με ποσοστά ο ΕΦΚΑ 46% και το ΤΣΜΕΔΕ 5,625%.
Ήδη ο Πρόεδρος της Attica bank υπέβαλλε την παραίτηση του και ο Θ. Πανταλάκης θα υποβάλλει την παραίτηση του στις 14 Μαρτίου στο διοικητικό συμβούλιο.
Σε δήλωσή του ο Π. Ρουμελιώτης τόνισε ότι «για να διευκολύνω τον ΕΦΚΑ, βασικό μέτοχο της Attica Βank με ποσοστό περίπου 46%, ο οποίος ζήτησε την άμεση σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο καθηγητής Παναγιώτης Ρουμελιώτης, παραιτήθηκε από πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, ευχαριστώντας τα μέλη του για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία τους».
Παράλληλα η Attica bank θα προχωρήσει σε έκτακτη γενική συνέλευση με στόχο ευρύτατες – σαρωτικές αλλαγές στην εκτελεστική διοίκηση της τράπεζας,
europost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: