ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Άδωνις και Δένδιας πάλι στα… «χαρακώματα»


Δεν λέει να σταματήσει να προκαλεί εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ ο Νίκος Δένδιας, καθώς με νέες του δηλώσεις συνεχίζει να συντηρεί την αντιπαράθεση που έχει ανοίξει με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι η άκαιρη φιλιδοξία του Νίκου Δένδια να πλασαριστεί ως «δελφίνος» μόνο κακό κάνει στην αξιωματική αντιπολίτευση, την ώρα μάλιστα που τα στελέχη του κόμματος δίνουν ένα σκληρό αγώνα σε μια κρίσιμη, ουσιαστικά, προεκλογική περίοδο
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε στις κ. Γεωργιάδη σχολιάζοντας ότι δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διαφωνεί με όσα ο ίδιος είπε για τη ΧΑ και ξεκαθαρίζει ότι στη ΝΔ τον τόνο δίνει ο Μητσοτάκης, ένας κατεξοχήν φιλελεύθερος πολιτικός.
«Αν θέλουμε μια ιδεολογική και πολιτική ηγεμονία, θα πρέπει να κυριαρχήσουμε και στο κέντρο» είπε μιλώντας στο News247.
Πολιτικοί παρατηρητές τόνιζαν ακόμα ότι με την αιχμή που άφησε εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο αντιπρόεδρος του κόμματός μας διαφωνεί με όσα είπα για το νεοναζιστικό μόρφωμα παίζει ουσιαστικά το επικοινωνιακό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει ότι μέσα στη ΝΔ υπάρχει μια τάση που φλερτάρει με την ακροδεξιά.
Στα ηγετικά κλιμάκια της Πειραιώς, πάντως, υπάρχει πλέον έντονος προβληματισμός για τη συνεχιζόμενη, από τον Νίκο Δένδια, στρατηγική αντιπαράθεσης με τον Άδωνι Γεωργιάδη και το σκοπό που εξυπηρετεί.
/europost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: