ΔΙΕΘΝΗ
[recent]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Οι Θεσσαλονικείς «σφυροκοπούν» την Αχτσιόγλου: «Oι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν – Προδότες της πατρίδας» – Βίντεο


«Nτροπή σας, είστε προδότες της πατρίδας. Η προδοσία δεν θα περάσει. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν» της είπε, με την Ε.Αχτσιόγλου να κοιτά αμήχανα και κάποιους από την παράταξη της να προσπαθούν να απωθήσουν την νεαρή γυναίκα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η υπουργός Εργασίας κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τις αντιδράσεις του κόσμου για τη Συνθήκη των Πρεσπών. Τότε η νεαρή κοπέλα διέκοψε την υπουργό και έκανε λόγο για προδοσία και εκδίκηση της Μακεδονίας.
Νωρίτερα, διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποίησαν μέλη της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, στον Λευκό Πύργο, με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλήτρια την Εφη Αχτσιόγλου.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν τους άφησαν να πλησιάσουν τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και ζήτησαν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Η κ. Αχτσιόγλου ήταν η κεντρική ομιλήτρια σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Τα εργασιακά δικαιώματα στη νέα εποχή».

Πολίτες με σημαίες στα χέρια διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται μια διμοιρία των ΜΑΤ.
Η εκδήλωση στον κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 19:00 και έχει τίτλο: «Τα εργασιακά δικαιώματα στη νέα εποχή».
Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται επειδή δεν τους αφήνουν να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται επειδή δεν τους αφήνουν να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης
Πηγή: life-eventsthestival

Δεν υπάρχουν σχόλια: