ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Μεγάλη επιχείρηση πάνοπλων αστυνομικών στο «άβατο» των Εξαρχείων τα ξημερώματα – Περισσότερες από 80 προσαγωγές


Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη στα Εξάρχεια. Ισχυρή δύναμη έκανε έφοδο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη. Πληροφορίες για τουλάχιστον 80 προσαγωγές. Ένα από τα κτίρια ήταν υπό κατάληψη σχεδόν έναν χρόνο.
Πριν καλά – καλά ξημερώσει έφτασαν στα Εξάρχεια ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης σε υπό κατάληψη κτίρια στην οδό Τζαβέλλα.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο κτίρια, όπου υπήρχε κατάληψη μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών.
Η επιχείρηση, που ξεκίνησε στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (11.04.2019) είναι σε εξέλιξη και συμμετέχουν πάνοπλοι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν κάνει δεκάδες προσαγωγές, σύμφωνα με πληροφορίες είναι τουλάχιστον 80, ανάμεσά τους και πρόσφυγες ή μετανάστες που έμεναν στα συγκεκριμένα κτίρια! Ο ιδιοκτήτης του ενός από τα κτίρια δήλωσε πως τελούσε υπό κατάληψη από την 17η Νοεμβρίου.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν στελέχη της ΟΠΚΕ, των ΜΑΤ, της Αστυνομίας και της Ασφάλειας, ενώ έγινε με εισαγγελική εντολή.
Δεν αποκλείεται η επιχείρηση της αστυνομίας να συνδέεται με εκείνη που είχε γίνει πριν από μερικές μέρες από Λιμενικούς στην περιοχή, η οποία κατέληξε με επίθεση κουκουλοφόρων και τον τραυματισμό δυο λιμενικών.
europost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: