ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Η κρεβατομουρμούρα θα πάει σύννεφο! Η Μ.Πατούλη κατεβαίνει ως υποψηφια δημοτική σύμβουλος με τον «αντάρτη» της ΝΔ


Δεν τον φθάνει η ένταση του προεκλογικού αγώνα, έχει να αντιμετωπίσει και την ισχυρή όπως φαίνεται επιθυμία της συζύγου του να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος!
Ο λόγος για τον Γιώργο Πατούλη υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής και τη σύζυγο του Μαρίνα Πατούλη που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένη να κατέβει τελικά υποψήφια στο Μαρούσι!
Και μπορεί να φαίνεται μια αθώα επιθυμία – ισχυρή βεβαίως, βεβαίως, αφού πριν λίγους μήνες ήταν πάλι που ήθελε να είναι υποψήφια δήμαρχος, αλλά υποχώρησε μετά από πιέσεις…
Προφανώς όμως η υποχώρηση ήταν προσωρινή, φανερώνοντας ότι η Μαρίνα Πατούλη δεν μπορεί να «πνίξει» την επιθυμία της και να περιοριστεί στο ρόλο της συζύγου (και της εν δυνάμει πρώτης κυρίας στην περιφέρεια Αττικής)!
Ωστόσο και τούτη τη φορά η επιμονή της κυρίας Πατούλη να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο που κατοικεί, μόνο μπελάδες υπόσχεται στον σύζυγο της, αφού η επιλογή του συνδυασμού είναι λόγος για να χάσει τον ελάχιστο ύπνο του (εξαιτίας του προεκλογικού τρεξίματος)!
Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πηγές η Μαρίνα Πατούλη συζητά να είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Νώντα Γαρδέλη «αντάρτη» της ΝΔ, αφού η υποψηφιότητα του είναι κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα που έχει επιλέξει η Πειραιώς για τον Δήμο Αμαρουσίου!

Είναι φανερό ότι μόνο αυτό δεν θέλει ο Πατούλης να του συμβεί εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας, δηλαδή να έρθει σε αντιπαράθεση με τη ΝΔ και να προκύψει ξαφνικά ένα κύμα αρνητικής δημοσιότητας με τα οικογενειακά του και τα καμώματα της συζύγου του που έχει βαλθεί να εμπλακεί στα κοινά!
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: