ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

O Τσίπρας λέει ότι θα κερδίσει παρά τα αρνητικά γκάλοπ!


Στόχος είναι η νίκη στις ευρωεκλογές ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός. Εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο. Δεν σκέφτηκα στιγμή το πολιτικό κόστος για να προχωρήσω στη συμφωνία των Πρεσπών, ξεκαθάρισε.
«Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στις κάλπες» δήλωσε στον Antenna ο πρωθυπουργός και ξεκαθάρισε ότι είναι στρατηγική επιλογή η διεξαγωγή των εκλογών το φθινόπωρο καθώς αυτό αποτελεί δείγμα επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα.
Εξήγησε ότι δεν φοβάται ότι τυχόν μεγάλη ήττα στις ευρωεκλογές θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες απώλειες στις εθνικές εκλογές και ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις ευρωεκλογές και όχι η μικρή ήττα.
Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι είχε μεγάλο πολιτικό κόστος εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως εκτιμά ότι εξαιτίας αυτής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυνατότητα μέσω της αναδιάταξης του πολιτικού συστήματος να συγκροτήσει ένα προοδευτικό μέτωπο. «Στα κρίσιμα εθνικά θέματα οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί μετρούσαν το πολιτικό κόστος; Εγώ δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή».
fimotro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: