ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο λοχαγός-serial killer – Επτά πλέον τα θύματά του!


Συνεχίζεται το θρίλερ με τον serial killer στην Κύπρο και πλέον έχουν βρεθεί επτά νεκρές γυναίκες
Σύμφωνα με το sigmalive.com παραδέχτηκε συνολικά επτά φόνους ο “Ορέστης”!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες ελλείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Η ομολογία έγινε μετά τον εντοπισμό νέας σορού γυναίκας στο πεδίο Βολής της Ορούντας το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.
Οσον αφορά το πτώμα που βρέθηκε σήμερα, πρόκειται για νέο θύμα του 35χρονου «Ορέστη», του serial killer στην Κύπρο,το βρέθηκε μετά από δική του υπόδειξη και παραδοχή.
Σύμφωνα με το sigmalive.com ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας.
Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.
Ο 35χρονος μεταφέρθηκε νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή για υπόδειξη της τοποθεσίας στους ανακριτές.
Οι ισχυρισμοί του Ίλαρχου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Maricar.
Σημειώνεται πως ο serial killer Κύπρου, Νίκος Μεταξάς μέχρι στιγμής έχει δολοφονήσει δύο γυναίκες – οι σοροί των οποίων βρέθηκαν μέσα στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου ορυχείου του Μιτσερού – και ένα 6χρονου κορίτσι, η σορός του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί παρά τις εξονυχίστηκες έρευνες της λίμνης Μεμί.
Επίσης άκαρπες αποδείχθηκαν και οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών να κορυφώνεται.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.
Επομένως, πλέον ο αριθμός των θυμάτων του serial killer Κύπρου ανέρχεται στα επτά.


Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, την Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία.
europost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: