ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Αυγενάκης-Στους Δήμους συνεργαζόμαστε με όλους τους συνδυασμούς στους οποίους μετέχουν στελέχη μας


Ξεκάθαρη είναι η στάση της ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές καθώς όπως αναφέρει στους Δήμους δεν έχει δώσει κανένα χρίσμα ή στήριξη.  
Ειδικά όπου υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί κρατά ίσες αποστάσεις εφόσον μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη της. Και φυσικά στην επιστολή η οποία εστάλη και στη ΝΟΔΕ  Εύβοιας,αναφέρει ότι πρώτη προτεραιότητα της κομματικής οργάνωσης είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει.
Η επιστολή-εγκύκλιος του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, που αποστέλλεται κατ’ εντολή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ως αποδέκτες τον Γραμματέα Οργανωτικού, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ, με κοινοποίηση προς τον Βουλευτή και τους υποψήφιους Βουλευτές
Και επί του θέματος των Δημοτικών Εκλογών και της στάσης της ΝΔ, αναφέρει:
«Καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές (Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές) του Μαΐου 2019, εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας ότι πρώτη προτεραιότητα της κομματικής οργάνωσης είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει.
Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές.

Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα.
Στις περιοδείες του Προέδρου καθώς και κλιμακίων στελεχών επιβάλλεται να ενημερώνονται και να συμμετέχουν όλα τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην εκάστοτε περιοχή, ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους σε δημοτικά ψηφοδέλτια. Στις περιπτώσεις που στελέχη μας μετέχουν σε ψηφοδέλτια που έχουν επίσημη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ακραίων κομμάτων ή σχηματισμών, θα πρέπει να ενημερώνεται η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης….

…Προχωράμε συντονισμένα και υπεύθυνα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: