ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Έκπληξη! Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν… την φιλοβασιλική Έλενα Κουντουρά από τα παραδοσιακά αριστερά στελέχη


Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων της ALCO και της MRB προκαλούν έκπληξη, όχι για το προβάδισμα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νεας Δημοκρατίας αλλά για το προβάδισμα της φιλοβασιλικής, Έλενας Κουντουρά σε αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο αείμνηστος πατέρας της, Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς Αλέξανδρος Κουντουράς υπήρξε συνιδρυτής της Βασιλικής Εθνικής Παράταξης και είχε γράψει τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Επίσης, η Έλενα Κουντουρά τον καιρό που πολιτευόταν με τη Νέα Δημοκρατία, ανήκε στο πολύ δεξιό κομμάτι του κόμματος.
Δείτε ποιοι προηγούνται στην κούρσα εκλογής στο Ευρωκοινοβούλιο:
Η δημοσκόπηση μετρά και την απήχηση των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Έτσι, από τη ΝΔ προηγούνται οι: Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Αμυράς, Γιώργος Κύρτσος και Ακης Τσελέντης.
Αντίστοιχα στον ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται οι: Έλενα Κουντουρά, Κώστας Αρβανίτης, Αλέξης Γεωργούλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Λυδία Κονιόρδου, Σπύρος Δανέλλης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Μουζάλας, Πέτρος Κόκκαλης, Στέλιος Κούλογλου, Ραλλία Χρηστίδου, Ευγενία Αρσένη, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: