ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Νέα επίθεση Πολάκη στα ΜΜΕ - Δεν ζητά συγγνώμη από τον Κυμπουρόπουλο


«Εμείς δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο, δεν μοιράζουμε χρήμα στα κανάλια» η απάντησή του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την πρόταση μομφής εναντίον του

Με τα Μέσα Ενημέρωσης τα έβαλε ο Παύλος Πολάκης, που αρνείται να απαντήσει στην ουσία των ερωτήσεων που του θέτουν για την αήθη επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και απαντά με ήξεις-αφήξεις. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μιλώντας μετά τη συγκέντρωση του πρωθυπουργού στα Χανιά, μίλησε σε δημοσιογράφους και υπεραμύνθηκε του κυβερνητικού έργου. Όταν ρωτήθηκε για το εάν ζητά «συγγνώμη» από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η πρώτη απάντηση προς τον δημοσιογράφο ήταν: «Σε έχουν βάλει τώρα να ρωτάς συνέχεια αυτό το πράγμα». 

Χωρίς να απαντήσει στην ερώτηση, ο κ. Πολάκης σημείωσε: «Εμείς τη συγγνώμη παλικάρι μου τη ζητάμε έμπρακτα με τα μέτρα πολιτικής που έχουμε πάρει. Εμείς ζητήσαμε συγγνώμη από έναν λαό ολόκληρο που τον χρεοκόπησαν, τον εξαθλίωσαν και τον πέταξαν στον Καιάδα». 

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης επέστρεψε στην προσφιλή τακτική της επίθεσης στα ΜΜΕ. Αναφερόμενος στα φάρμακα των καρκινοπαθών ανέφερε: «Κι αυτό που λέω τώρα, θέλω να δω αν θα το παίξετε μετά. Γιατί θα σας το κόψουν, θα σας το ψαλιδίσουν». 

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει εις βάρος του η Νέα Δημοκρατία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη για το ζήτημα του debate λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί το πρόγραμμά του κι ότι «θα αναμετρηθούμε στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής, κι όχι στο πεδίο των εικόνων». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: