ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Σάλος στο Twitter για τις φωτογραφίες του Τσίπρα σε κότερο


Έντονες αντιδράσεις και ερωτηματικά έχουν προκαλέσει στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απολαμβάνει πολυτελείς διακοπές σε κότερο το καλοκαίρι του 2018.
Οι φωτογραφίες  – τις οποίες κοινοποίησε την Κυριακή ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε –  φέρεται να είναι τραβηγμένες το καλοκαίρι του 2018, μετά την τραγωδία στο Μάτι, και πριν το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη για την περίφημη έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι το Μαξίμου δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια ανακοίνωση, είτε επιβεβαίωσης, είτε διάψευσης.
Οι πολίτες, όπως ήταν φυσικό, αντέδρασαν σε αυτήν την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλες φορές με σκωπτική διάθεση, ενίοτε με οργή, οι χρήστες του Twitter θέτουν αμείλικτα ερωτήματα για τις χλιδάτες διακοπές του Αλέξη Τσίπρα σε θαλαμηγό γνωστού εφοπλιστή λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι.
Αυτή είναι η αριστερά των πολλών του Αλέξη Τσίπρα... Γιατί οι πολλοί κάνουν διακοπές σε γιοτ...Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς σε όλο του το μεγαλείο λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο ... Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών 👇
See Α's other Tweets
Πολεμώντας το κεφάλαιο πάνω σε μια θαλαμηγό 😂😂😂
Εντάξει, η έχουν ή δεν έχουν ηθικό πλεονέκτημα εκεί στον 😂😂😂. Θυμηθείτε αυτήν την φωτο όταν πάτε να ψηφίσετε και κινδυνεύετε να χάσετε τα σπίτια σας σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό ( πρωτοτυπία )
21 people are talking about this
-Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;
-Εφοπλιστής;
-Όχι.Πρωθυπουργός της Αριστεράς που μάχομαι τη διαπλοκή.
See Evangelos Bitsaxis's other Tweets
Ο τζάμπας τη μια κάνει διακοπές σε βίλα επιχειρηματία και μια σε θαλαμηγό εφοπλιστή. Μάλλον μάχεται τη διαπλοκή και την ελίτ από μέσα.
See Κοντολογίς's other Tweets
Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!
Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018.
Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..
View image on TwitterView image on Twitter
Όταν μέσα στην θαλαμηγό διαβάζουν Μπακούνιν , μετατρέπετε αυτόματα σε ψαροκάικο ... Όλοι το ξέρουν αυτο
See Αληθεια_Λεω's other Tweets
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι βραχύς ο δρόμος ....για το καλό το δικό σου και το δικό μας.

Αρκεί ο εξευτελισμός σου κ. . Φτάνει η δική μας ταλαιπωρία. Τέλος η ανοχή .
See Athιna Atesoglou's other Tweets
Ο Τσίπρας σε θαλαμηγό;Και λοιπόν;Αντί να αγοράσει κυβερνητική θαλαμηγό πήγε μια βόλτα.Επέδειξε ως ώφειλε πνεύμα λιτότητας.Εδώ ο Κιμ Γιόγκ Ουν έχει δικό του τρένο, ο σεΐχης του Κατάρ και ο σουλτάνος του Μπρουνει στόλο.Τι πάθαμε εδώ και λαικίζουμε;
See Πάνος Μπιτσαξής's other Tweets

Όχι δεν είναι κακό να κάνει κάποιος διακοπές σε σκάφος. Ούτε είναι κακό να σε φιλοξενεί κάποιος στο σκάφος του. Κακό είναι να κατηγορείς τους άλλους για πράγματα που κάνεις κι ο ίδιος.
See I am not a number's other Tweets

Δεν υπάρχουν σχόλια: