ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Εκλογές 2019: Αποθέωση Κυριάκου στο Περιστέρι - «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός»


«Αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα», είπε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ που σήμερα έχει και την ονομαστική του εορτή- Αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους- Δυναμική παρουσία νεολαίων έξω από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο κ.Μητσοτάκης στο Περιστέρι

Εν μέσω αποθέωσης από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό τμήμα του Περιστερίου έφτασε να ψηφίσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «να τος, να τος ο πρωθυπουργός».

Την ίδια ώρα στο χώρο όμως, η αστυνομία -πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν- είχε επιτρέψει να παρεισφρήσουν  μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που σήκωσαν ένα πανό, προκαλώντας προς στιγμήν ένταση.  Ο κ.Μητσοτάκης τους αγνόησε και μπήκε στο εκλογικό τμήμα υπό τις επευφημίες των πολιτών.

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία. Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο σε όλες και όλους», είπε ο κύριος Μητσοτάκης χαμογελαστός.
Δήλωση Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με όλους όσοι τον προσέγγισαν, φωτογραφήθηκε με όσους το ζήτησαν και αντιμετώπισε με χαμόγελο και ψυχραιμία την επιχείρηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να τον αποδοκιμάσει.

Αφιξη Κυρ Μητσοτακη ένταση 2


Κυρ Μητσοτακη με τον γιο του


kyrik


Δεν υπάρχουν σχόλια: