ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Στον Κυρίζογλου και όχι στον Παπαστεργίου το « δακτυλίδι» της διαδοχής στην ΚΕΔΕ απο τον ΠατούληΤις « ευλογίες» Πατούλη έχει η υποψηφιότητα Κυρίζογλου για την ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Αυτό κατέστησε σαφές ο ίδιος ο απερχόμενος πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νυν περιφερειάρχης Αττικής , Γιώργος Πατούλης.Ο οποίος όχι μόνο παρέστη στην επίσημη παρουσίαση από το δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενέμενης και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρο Κυρίζογλου, της υποψηφιότητας του για την ηγεσία της ΚΕΔΕ και της παράταξης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Π.Α.ΣΥ.) , που συγκρότησε.Αλλά και εξέφρασε δημόσια με ιδιαίτερα θερμά λόγια και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αμέριστη στήριξη του στον κ. Κυρίζογλου και την υποψηφιότητα του .
Ο κ. Πατούλης , τον χαρακτήρισε « σημαντικό αυτοδιοικητικό άνδρα» που « έχει δώσει δείγματα γραφής» ενώ διαβεβαίωσε μ΄έμφαση ότι θα του συμπαρασταθεί « με όλες τις δυνάμεις» του.
Στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τον έταιρο , από το χώρο της ΝΔ και της μέχρι τώρα παράταξης του, διεκδικητή της ηγεσίας της ΚΕΔΕ , δήμαρχο Τρικκαίων ( Τρικάλων) , Δημήτρη Παπαστεργίου , να κάνει πίσω και να συνεργαστεί με τον κ. Κυρίζογλου .Κάτι εξάλλου που δεν έκρυψε ότι είναι και η επιθυμία του , ευχόμενος να υπάρξει ενότητα.
« Εύχομαι , είπε, να ενωθούν όλες οι δυνάμεις . Και όλες οι δυνάμεις που θα προκύψουν να συνθέσετε μια κοινή γραμμή που θα δίνει απαντήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση».Και από την πλευρά του , ο κ. Κυρίζογλου , ανάφερε ότι θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα να συνομιλήσει με τον κ. Παπαστεργίου με στόχο να καταλήξουν σε συνεργασία τονίζοντας ωστόσο ότι ο ίδιος « σε κάθε περίπτωση» , όπως είπε , θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: