ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Έψαχναν τον Αυγενάκη στη Βουλή κι αυτός είχε πάει… Μέγαρο


Την «κατάλληλη» ημέρα βρήκε για να λείπει από τη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού
Απών από τη Βουλή ήταν το απόγευμα της Τρίτης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όταν μάλιστα κατατίθετο η τροπολογία που είχε προαναγγείλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η οποία «εξουδετερώνει» την εισήγηση «βόμβα» της ΕΕΑ περί αποβολής ΠΑΟΚ και Ξάνθης από τη Super League για πολυϊδιοκτησία και προβλέπει αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών.
Μάλιστα, την τροπολογία παρουσίασε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη αντί του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος επέλεξε να απουσιάζει από τη Βουλή μια τέτοια ημέρα κι ενώ έχουν προηγηθεί σκληρές αντιδράσεις και μια διαγραφή (αυτή του κ. Ζαγοράκη).
Σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοβουλευτικές πηγές, δεκάδες ήταν οι βουλευτές που έψαχναν τον κ. Αυγενάκη με αφορμή την επίμαχη τροπολογία, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουν να τον βρουν.
Χαρακτηριστικά, άλλωστε, ήταν η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη, ο οποίος έγραψε στο Twitter«Κύριε Υπουργέ Λευτέρη Αυγενάκη που κρύβεστε;;;; Γιατί δεν ήρθατε στη Βουλή για την τροπολογία και τη δώσατε στην κα Μενδώνη;; Αν έχει σήμα εκεί που είστε απαντήστε μας…».
Αντιθέτως, φαίνεται πως ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το ζήτημα, κ. Αυγενάκης, αποφάσισε να παραβρεθεί στο… Μέγαρο Μουσικής για τα βραβεία του ΠΣΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: