ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Συνεχίζεται το θρίλερ στη δίκη Καρκά με τον οδηγό ταξί! «Έχει μετατραυματικό σοκ! Φοβάται ότι θα τον βιάσουν ξανά όταν…»: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του ψυχίατρου που κατέθεσε ως μάρτυρας – Σφοδρές αντιδράσεις από την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού!


Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί από τον ηθοποιό ΓΚ, το Νοέμβριο του 2018.
Το δικαστήριο ολοκλήρωσε τη διαδικασία της εξέτασης των μαρτύρων κατηγορητηρίου και προχώρησε στην ανάγνωση εγγράφων της δικογραφίας.
Νωρίτερα, στο ακροατήριο κατέθεσε ο ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος, τεχνικός σύμβουλος που διορίσθηκε από την πολιτική αγωγή.
Σύμφωνα με την κατάθεση του εν λόγω μάρτυρα ο οποίος έχει εξετάσει, όπως είπε, δυο φορές τον οδηγό ταξί, «ο παθών έχει αρκετά συμπτώματα του μετατραυματικού συνδρόμου και του συνδρόμου ανάκλησης γεγονότων».
Ακόμη ο κ. Γιωτακος ανέφερε πως ο νεαρός οδηγός ταξί επαναβιώνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα γεγονότα που τον καθιστούν μη λειτουργικό.
«Τα συμπτώματα αυτά είναι αποτέλεσμα των σκηνών που θυμάται, της σεξουαλικής κακοποίησης», τόνισε ο κ. Γιωτάκος σημειώνοντας πως το φερόμενο ως θύμα είναι ακόμη και σήμερα ανίκανο προς εργασία.
Ο μάρτυρας επισήμανε ακόμη στην κατάθεσή του: «Έχουμε ένα κενό μνήμης από τις ουσίες και ένα κενό μνήμης από το μετατραυματικό σύνδρομο. Τα συμπτώματα που αναφέρει (ο παθών) παραπέμπουν σε συμπτώματα μετατραυματικού σοκ. Δε μπορεί να είναι τόσο καλός ηθοποιός. Αυτή τη περίοδο επαναβιωνει στιγμές και φοβάται ότι θα του συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο όταν πάρει μια νέα κούρσα. Γι αυτό δεν μπορεί να εργαστεί προς το παρόν. Του έχω χορήγησει αγωγή για να μπορεί να κοιμάται. Έχει κενά μνήμης. …Απορώ πως οδήγησε εκείνο το βράδυ μέχρι το νοσοκομείο».
Από την πλευρά της η πολιτική αγωγή αμφισβήτησε την κατάθεση του μάρτυρα, υποστηρίζοντας πως ο νεαρός οδηγός ταξί έχει κάνει από τον Ιανουάριο του 2019 επανέναρξη στην εφορία ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής.
Με την έναρξη της δίκης ο κατηγρούμενος ηθοποιός γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου Χρ. Αντωνοπούλου για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης σε βάρος του.
Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Αντωνοπούλου στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, μεταξύ άλλων, είχε κάνει λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου ηθοποιού, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: