ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Μεγάλου μεγέθους παρέμβαση Μητσοτάκη στη Βουλή για το ποδόσφαιρο


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, καθώς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή για το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αλλά και την παρέμβαση της κυβέρνησης η οποία με τροπολογία άλλαζε την τιμωρία σε αφαίρεση βαθμών, τώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει στην Βουλή από ώρα σε ώρα, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αμυντική συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας, και σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να ανακοινώσει πρωτοβουλίες για τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα αναλύσει το σκεπτικό της κυβέρνησης για την τροπολογία που ψηφίστηκε χθες και θα ζητήσει από όλους τους εμπλεκόμενους ήπια στάση ώστε επιλυθούν τα προβλήματα.

Φήμες ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός θα έφτανε στο σημείο να ανακοινώσει ακόμη και διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτές διαψεύδονται κατηγορηματικά από το κυβερνητικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: