ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Απίστευτες προκλήσεις από τον Ερντογάν για τα Ίμια: Στείλαμε μήνυμα στην Αθήνα! Αν γίνει κάποια κίνηση, θα υπάρξει διαφορετική απάντηση!…


Την τακτική των προκλήσεων συνεχίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ανέφερε ότι η Άγκυρα είχε στείλει μήνυμα στην Αθήνα να μην υπάρξει ένταση στα Ίμια.
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, η χώρα του είχε «συγκεκριμένη στάση». Η Τουρκία «δήλωσε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν» τότε θα υπάρξει «διαφορετική απάντηση».
«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ίμια (σ.σ. Είπε τη λέξη Καρντάκ) Γιατί; Επειδή τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση, όπως στο παρελθόν τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας» είπε ο Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ερντογάν, ο Χουλουσί Ακάρ «πιθανότατα θα καλούσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Ίμια και στα υπόλοιπα νησιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: