ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][bsummary]

ΑΤΤΙΚΗ/Αυτοδιοίκηση

[ΑΤΤΙΚΗ][bsummary]

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΑ][bsummary]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][bsummary]

Έφυγε άρον άρον από σύσκεψη ο Βορίδης – «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους Παοκτσήδες» (video)


Άγριο γιουχάισμα στον υπουργό από οπαδούς του ΠΑΟΚ
Ο Μάκης Βορίδης αναγκάστηκε να φύγει άρον –  άρον από τη σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας, καθώς δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο της Βέροιας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του Μητσοτάκη αλλά και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς.
Ο Μάκης Βορίδης μετά και από παρότρυνση της αστυνομίας, αποχώρησε, ενώ λίγα λεπτά πριν βγει από το κτήριο ακούγεται να λέει: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες». 
Όπως αναφέρει το veriotis.gr, περίπου στην μέση της εκδήλωσης, ένας αστυνομικός εισέρχεται στην αίθουσα και λέει στον υπουργό «πρέπει να φύγουμε. Αν θέλετε να συγκρουστούμε, ό,τι θέλετε. Δώστε μας εντολή να συγκρουστούμε αν θέλετε», με αποτέλεσμα ο «γαλάζιος» υπουργός να αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από το κτήριο.
Κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. «Θα γίνουμε εμείς η ασφάλειά σας κ. υπουργέ» φώναξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Νίκος Καμανάς. «Υπάρχουν θέματα ασφαλείας που δεν μπορώ να αγνοήσω και για τον λόγο αυτό πρέπει να φύγω» επανέλαβε ο υπουργός.
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 20’:
(Πηγή: veriotis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: